Khamis, 16 Ogos 2012

Kad raya multimedia

Assalamualaikum,sempena cuti nak raya ni..lia banyak habiskan masa membuat kad raya.ha nak tau kad raya mcam mana,ini lia panggil kad raya multimedia..kad raya untuk share dekat fb.lia mula membuat kad ni dari last year lagi,ni pun dapat ilham dari paksu lia,lia mula blajar buat sendri2..n tahun ni lia ade buat juga,n lia ade buat untuk mama n abah,tiba2 ade kjutan,ade orng tempah kat lia untuk buat kad raya..hik2 :)


ini kad raya lia yang last year punya..xbrapa nak mnarik sangat la..biasa la baru2 blajar :)




ha, ini baru kad raya lia untuk tahun ni...cntik tak?? :)



kad raya ni lia buat untuk mama n abah lia... :)


ini pula kad raya tempahan dari tcher lia..lia buat khas untuk tcher tau.. :)




6 ulasan:

  1. wahh meriah da siap buat kad lg tuh ...hhheheee
    selamat hari raya yer..

    do visit n follow
    http://myaleo.blogspot.com/2012/08/wedding-preparation-hadiah-utk-bakal.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kna la smngat...hehe ok :)

      Padam
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri..

    Daripada rakan blogger | Afiq Yassin

    BalasPadam
  3. waaa. kalau kad merdeka ada tak? tak lambat lagi kan. hehe. follow sini :))
    http://snapanyway.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi apa jnis kad pn insyaAllah bole..

      Padam

jom baca entri lia yang lain pula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...