Ahad, 30 Disember 2012

kumpul follower 300 orang sebelum 1/1/2013


Assalamualaikum...

haa...kali ini lia ada satu permintaan untuk semua orang sebelum berakhirnya tahun 2012,walaupun tinggal sehari lagi rasanya,lia nak buat satu permintaan yang bahawasanya lia nak kumpul jumlah follower sehingga 300 follower.memandangkan sekarang ni baru saja 249,lia harap sangat nak kumpul follower sampai 300 orang sebelum tahun 2013,walaupun lihat pada jumlah sekarang ni baru 249 follower rasa macam tak sempat je kan,lia akan usahakanya :)


pic follower ni dah 249,hihi ...

lia harap korang follow la blog lia ni ok,ini memang target lia sebelum masuk tahun 2013 untuk blog kesayangan lia ni  :)







4 ulasan:

  1. #252

    Blog berubah wajah :)
    Merata-rata ada muka suami ♥

    http://www.aisyahhumaira.com/

    #tapi page utk owner | tips | love belum diedit lagi,so kalau bukak memang tak dak apa la. tunggu habis exam baru touch up lain :)
    #jemput singgah :)

    BalasPadam
  2. Hai, cantik blog. Follow lah blog kita yang tak berapa cantik ni, apa apahal kita dah follow blog kamu :) follow back okay ? Thanks :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog kmu pn cntik gk >,< dh flow dh

      Padam

jom baca entri lia yang lain pula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...