Sabtu, 11 Ogos 2012

new blog like thenurulee.blogspot.com

assalamualaikum..
hyep!!korang prasan tak yang blog lia dh lain kan..laaiinnn sngat2..so simple kan,tngok pun xsrabut sngat..tdk lia pnya sidebar blog pnuh smpai ke bwah,bwah smpai tak larat nak tngok ;) skarang dh bersihkn..sputih2nya.for my friend,jgn heran2 plk..novel lia tetap ada ea,tak hilang kmana2

Actually lia ubah semua ni sebab dpat ilham dari blog http://thenurulee.blogspot.com/
ade la hari tu lia dpat notification ee (thenurulee blog) post dkat group blog..lia tngok la ape yang ee update kat blog dya,tngok2 wah...mcam lincin je blog dy,so simple kot...comei je..sejak tu la lia mula dapat ilham nak ubah2 blog lia pula..header pun nk wat mcam dya...memang cntik la blog ee wlupun smple,mmg cntik..




so simple kan blog ee ni..cntik2 *-*
stiap kali ee update dy pnya blog,lia xpnah miss,insyaAllah la itu pun klau lia tak sibuk..erm,ee sori tau lia xde pun tngglkan kmen kt blog ee..lia baca2 je..t lia mulakan tabiat mcam tu pula ea.hehe..
srnok sgt tngok blog ee,dy pnya follower memang tak terkata2 la,dah beribu2..stiap kali ee update blog,mesti ade rmai orang komen. memang rmai orang pmbaca setia blog ee ni..
ape2 pun ee..blog kau memang best....you're my super blogger :)





4 ulasan:

  1. salam..akak pon suke tengok blog y simple n nice.. tak serabut sangat..sudi la singgah blog akak http://nurul-dalilah.blogspot.com/..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam kak..hehe ye btl 2..ok kak..follow tau

      Padam
  2. ur blog simple but nice..Keep it up on blogging yea..If u free time visit my new entry XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks ya balqis..ok i will :)

      Padam

jom baca entri lia yang lain pula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...