Sabtu, 9 Mac 2013

Debaran Menanti Result SPM


Assalammualaikum kawanII  ..

malam ni feeling lia ialah debaran menanti result SPM nih,tak sabar-sabar rasanya ni..cek rasa takot pun ada nih,ketaq abih lutuit-lutuit nih .. aduhh menakutkan je,haritu punya la tak sabar nak ambil result,mai nak dekat dah ni terus jadi takut..

  emm 20/3/2013 ... tarikh yang akan menjadi hari yang bersejarah dalam hidup lia,hari yang akan menentukan kehidupan kita selepas ini .. hari tu juga mula timbul bermacam-macam mood,drama. mybe sedih , menangis , gembira terlompat-lompat .. lia harap lia nangis kerana lia berjaya & gembira terlompat-terlompat :p haha terlebih over pulak.
korang tau apa yang lia harapkan semasa hari ambil result tu .. lia harap semasa dalam dewan tu dorang akan tayang muka lia di slaid sebagai pelajar cemerlang SPM . wahhh naakk sangatII hari-hari lia dk berangan macam tu .. mesti time tu mak ayah lia yang berada disisi lia menangis kerana anaknya berjaya .. emm sapa yang tak nak kan situasi macam tu .
   selepas saja tahu result,lia akan segerakan membuat permohonan IPTA untuk melanjutkan pengajian di institusi pengajian .. masa ni la lia akan mula kenal dunia sebenar , akan berjumpa dengan bermacam-macam jenis ragam manusia .. ye tak ye la kan ..

 ni program IPTA yang lia akan buat permohonan nanti ... hope salah satu dari ni lia akan dapat la. insyaAllah :)



hope i will get it !!

   Ya Allah kau permudahkan lah perjalanan aku dan semua kawan seperjuangan aku semasa hari untuk mengambil result SPM nanti .. kau berikanlah kami keputusan yang terbaik yang boleh mengembirakan keluarga dan guru-guru kami .. AMIN ..















22 ulasan:

  1. gud luck!!omo..comp sc..best! :)

    BalasPadam
  2. all the best my dear!! chosse the best choice..
    btw, wish me luck too..

    May Allah ease evrything..aminn

    daripada Arkitek Hati

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks aini :)ok dear, aini spm jga ke?

      Padam
  3. goodluck dear! ehh,bunga2 jatuh sama lah mcm blog kite,sepp!hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks arfahani :) hihi yke?? nk tgk blog awk

      Padam
  4. GOOD LUCK DEAR! :D

    new follower 269 :) btw visit me back :) pelis like pic ni dear, thanks :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=347793258662655&set=a.341297765978871.70903.282063911902257&type=3&theater

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks tiey .. ok i will like ut pic

      Padam
    2. wahh cntest ke??i hope u win,u look so beautiful :)

      Padam
  5. gud luck .. insyaAllah dapat apa yg awk minat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks Sheqynne :) i hope this

      Padam
  6. gdluck
    follow sini...jemput singgah ke blog Yumida

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks yumida .. :) lia dh flow dh blog yumida

      Padam
  7. hai nice blog. done follow u ;D btw goodluck!

    BalasPadam
  8. singgah sini nak wish gud luck kat awak :)

    http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/promosi-t-shirt-running-man-smtown.html

    BalasPadam
  9. same lah ngan adik akk....berdebar2 tggu result...BTW good luck 4 both of u

    BalasPadam
  10. Good luck . Semoga dapat keputusan yang cemerlang :)

    BalasPadam

jom baca entri lia yang lain pula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...