Khamis, 25 Julai 2013

I Like Shoot Outdoor and Edit



Assalamualaikum w.b.t 

    Lama betul lia tak update blog nih .. lia sebenarnya sibuk dengan STPM.yelaa sekarang kan sudah tukar sistem penggal,sibuk la sikit dengan assigment yang cikgu bagi tu.
Nak je update blog nih , banyak kisah-kisah yang lia ketinggalan like hari bersama family,friends and banyak lagi lah  ... sekarang ini lia nak cerita aktiviti kegilaan lia ialah shoot outdoor.dah je dapat camere Nikon hadiah dari paksu bersempena result SPM lia tak seberapa tu.terus mulakan aktiviti yang lia gila selama nih ,lia juga suka mengedit gambar-gambar ><






# ini just shoot dikawasan sekolah saja nih ><













# Gambar-gambar ni lia shoot di taman permainan sekitar Jitra (Mengimbau zaman kanak-kanak)






# Gambar-gambar ni pula lia shoot di Tasik Darulaman semasa outing dengan budak-budak seni

dok ralik pasang tripod camere .. bukan kita punya,tapi pinjam yang kawan .. tak apa nanti cek beli sendiri ><

















# ini gambar semasa di kampung lia 





Just boleh tunjuk gambar-gambar saja la .. lia tak tahu la nak shoot outdoor kat mana lagi .. kat mana tempat yang menarik .. tahu tu tahu ,, tapi tak tahu nak pegi shoot bila ... nanti bila lia dah pergi shoot, lia update ok ><






4 ulasan:

  1. hai, tersangat jelesla ada dslr, teringin sangat nak ada camera tu,. hrmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai :) hihi dulu pun kita mcm tu jga..jeles sgt tgk org da camere .. tapi kita sbar tunggu n tunggu .. Dia bagi rezeki kat kita .. hihi Alhamdulillah :)

      Padam
  2. Balasan
    1. haha tak leehh ... dslr ksyangn pnya :P

      Padam

jom baca entri lia yang lain pula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...